«All I Know So Far» | Το νέο ντοκιμαντέρ της Pink που πρέπει να δουν όλες οι μαμάδες

Μαρία Ιωαννάτου
Sat, 29/05/2021 - 11:31

Πώς συνδυάζεται η καριέρα με τη μητρότητα; Πώς είναι να είσαι rock star και συγχρόνως μαμά; Η Pink δίνει στις μητέρες ανά τον κόσμο και σε όλους τους fans της μια γεύση από τη ζωή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Στο ντοκιμαντέρ "Pink: All I Know So Far" του Amazon Prime που κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου, η τραγουδίστρια μας μεταφέρει στα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας της "Beautiful Trauma", η οποία έγινε η δεύτερη πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών από γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Φωτογραφία από @etnow (Twitter)

«Θέλω να αξίζει τον κόπο για την οικογένειά μου. Είναι μια συναυλία, είναι μια περιοδεία, αλλά είναι επίσης η ιστορία της ζωής μας» λέει η Pink στο trailer, το οποίο δείχνει πλάνα από τις συναυλίες της αλλά και προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, την 9χρονη Willow και τον 4χρονο Jameson.

Φωτογραφία από @pink (Instagram)

Ξεχωρίσαμε 3 ατάκες της Pink από το ντοκιμαντέρ «All I Know So Far» που θα σας κάνουν να ταυτιστείτε μαζί της και θα σας εμπνεύσουν:

1. Για τη σχέση των παιδιών της: «Η Willow μου είπε ότι αισθάνεται αόρατη δίπλα στον Jameson. Μου ράγισε την καρδιά! Τα δίχρονα λαμβάνουν περισσότερη προσοχή από τα οκτάχρονα. Ο Jameson είναι εγωκεντρικός. Η Willow δεν ήταν έτσι στην ηλικία του. Για 5,5 χρόνια ήμασταν μόνο εκείνη και εγώ. Ο ερχομός του αδελφού της στη ζωή δεν ήταν εύκολος για εκείνη».

2. Για τα λόγια της μητέρας της: «Δεν ήθελα να γίνω μητέρα επειδή δεν ήθελα να έχω το είδος της σχέσης που είχα με τη μαμά μου. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν ότι τελικά μου άρεσε πολύ η μητρότητα. Τα λόγια της μαμάς μου όταν η Willow ήταν 4 ετών, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου. Με κοίταξε με δάκρυα στα μάτια και είπε: «Δεν ήξερα ότι η μητρότητα μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική μέχρι που σε είδα να το κάνεις!».

3. Για το πώς τη βλέπουν τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει ποτέ ως κάτι άλλο από αυτό. Μεγάλωσαν μέσα στα ξενοδοχεία και τα αεροπλάνα. Είμαι η μαμά τους, είμαι η φίλη τους, αλλά κάποτε θα ανακαλύψουν τη μικρή Alecia (το πραγματικό της όνομα), που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Ελπίζω απλώς να έχουν το σθένος να αποδεχτούν ότι κάποια μέρα θα φύγω από κοντά τους. Τότε θα έχουν τα δικά τους παιδιά και έτσι ο κύκλος θα συνεχιστεί».

Με πληροφορίες από Popsugar