Η Mila Kunis έδωσε την πιο λάθος συμβουλή στην κόρη της!

Boom Team
Wed, 20/10/2021 - 13:01
0 Comments

Μιλώντας στην digital σειρά επεισοδίων "Mom Confessions" της Ellen DeGeneres, η Mila Kunis εξομολογείται ένα μεγάλο λάθος που έκανε ως μαμά, δίνοντας μια συμβουλή στην κόρη της που, πιθανόν, να τη βάλει σε... μπελάδες!

Φωτογραφία από @milakunism / Instagram

"Υπήρχε ένα παιδάκι στον παιδικό σταθμό της κόρης μου που δεν ήταν πολύ ευγενικό και την έσπρωχνε", εξηγεί. "Η κόρη μου ήρθε πίσω και μου είπε το τάδε παιδί με έσπρωξε και εγώ εντελώς ενστικτωδώς τη ρώτησα "Το έσπρωξες και εσύ;". Εκείνη απάντησε "Όχι!" και τότε εγώ τη συμβούλευσα "Σπρώξ' την και εσύ την επόμενη φορά, πες όχι ευχαριστώ και φύγε".

Η αγαπημένη ηθοποιός διηγείται πως εκείνη ακριβώς τη στιγμή είδε τον σύντροφό της Ashton Kutcher να κουνάει το κεφάλι του, γνέφοντας "Όχιιι!", όμως συνέχισε: "Θα υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και θα λες όχι, ευχαριστώ. Μην την σπρώξεις από τη σκάλα, από την κούνια ή την τσουλήθρα, αλλά όταν είστε στο έδαφος, σπρώξ' την και εσύ πίσω".

Στο τέλος της αποκάλυψης, η Mila Kunis παραδέχεται ότι αυτή δεν ήταν μια σωστή συμβουλή και δηλώνει: "Η κόρη μου είμαι εγώ. Είναι ανεξάρτητη και άγρια και υπέροχα έξυπνη και αυτό είναι ένα απίστευτο χαρακτηριστικό να έχεις ως ενήλικας, αλλά πολύ δύσκολο όταν διαπληκτίζεσαι σαν παιδί".