Νότα αισιοδοξίας | Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον γιο του!

Μυρτώ Κάζη
Fri, 13/03/2020 - 11:25

«Ο μήνας αυτός ήταν ο πιο όμορφος, ο πιο προκλητικός και ο πιο "γεμάτος" της ζωής μας» γράφει η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία ανάσα ευτυχίας και αισιοδοξίας στη γενικότερη κατάσταση που ζούμε.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος όλων Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Μαράια απέκτησαν τον γιο τους πριν από ακριβώς ένα μήνα και θέλησαν να πουν ένα δημόσιο "ευχαριστώ" μέσω του Twitter. H Mαράια ανέβασε στο twitter αυτή τη φωτό με το μωρό τους, με διακριτικά καλυμμένο το προσωπάκι του με ένα στέμμα, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές και την αγάπη που τους στέλνει!


Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο ευτυχισμένος μπαμπάς είχε δηλώσει πως πριν μπει στο γήπεδο βλέπει τη φωτογραφία του γιου του και παίρνει δύναμη! 

«Είναι υπέροχο συναίσθημα. Δεν το σκεφτόμουν μπαίνοντας στο παρκέ. Μετά το ματς, είμαι ξανά πατέρας. Είναι πολύ μικρός ακόμη. Η γυναίκα μου και η μητέρα μου τον έβαλαν μπροστά στην τηλεόραση για να με δει, αλλά δεν νομίζω πως καταλαβαίνει. Το ότι είδα κάποιες φωτογραφίες του πριν μπω στο παρκέ ήταν πολύ ωραίο και έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη. Θέλω να μπαίνω στο παρκέ, να κερδίζω και μετά να είμαι ξανά μπαμπάς, να πηγαίνω να βλέπω το παιδί μου»! Πόσο τρυφερός μπαμπάς!

 

Να τους ζήσει!