Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς συστήνει την γλυκύτατη γιαγιά του

Boom Team
Fri, 25/06/2021 - 11:13

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στον προσωπικό του παράδεισο, στους μαγευτικούς Παξούς, από όπου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από αγαπημένα του μέρη. 

boom-papakaliatis

Ο ηθοποιός εξέπληξε ευχάριστα τους followers του όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του γιαγιάς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε μια λήψη, χαρακτηριστική των αναμνήσεων με τη γιαγιά του. Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια σε ένα γραφικό μπαλκόνι να διαβάζει ένα βιβλίο καθισμένη κάτω από τη μπουκαμβίλια. «Κάθε καλοκαίρι η ίδια εικόνα. Εκείνη και τα βιβλία της» έγραψε στη λεζάντα του post, που, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε...

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μένει στους Παξούς το τελευταίο διάστημα, που είναι το ησυχαστήριό του και πηγή έμπνευσης για πολλά από τα επιτυχημένα έργα του, ενώ η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει θα γυριστεί εκεί. Έπειτα από 11 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά με ένα σίριαλ που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές φαίνεται να είναι η Χάρις Αλεξίου και η Κλέλια Ανδριολάτου