Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής

Boom Team
Wed, 20/10/2021 - 14:56
0 Comments

Το όνομα Νικηφόρος σκοπεύουν να δώσουν στον γιο τους μέσα στον χειμώνα, οι αγαπημένοι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής που μόλις χθες υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους και ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον γιο συγγενούς του Γιώργου Μακρή και μάλιστα πρόκειται για την πρώτη περίπτωση που ελληνικό δικαστήριο παραχώρησε συγγενική επιμέλεια τέκνου σε γονιό, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε ομοφυλοφιλική σχέση.

Φωτογραφία από @ecomike / Instagram

«Δεν μεγαλώνουμε αυτό το παιδί ακτιβιστικά ή εγωιστικά, για να διαδηλώσουμε ότι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν και αυτοί ένα παιδί φυσιολογικά. Το κάνουμε πρωτίστως γιατί έτσι νιώθουμε, γιατί το έχουμε εμείς ανάγκη, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ξέρουμε ότι θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους αυτή η μοιρασιά, ότι σώζουμε ένα μικρό πλάσμα από τις κακοτοπιές του ιδρύματος στο οποίο θα κατέληγε», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Μιχάλης Οικονόμου, ενώ ο Γιώργος Μακρής είχε πει σε δική του συνέντευξη: «Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση».

 

Με πληροφορίες από Athens Voice