Σετ βάπτισης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» | Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο

Boom Team
Mon, 15/06/2020 - 12:14

Πώς θα σας φαινόταν, αν με αφορμή τη βάπτιση του παιδιού σας θα μπορούσατε να χαρίσετε εκατοντάδες χαμόγελα σε μικρά παιδιά; Αν η ιδέα και μόνο σας προκαλεί συγκίνηση και ενθουσιασμό, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης που θα βρείτε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

boom μπομπονιέρες βάπτισης χαμόγελο του παιδιού

Εδώ και λίγα χρόνια, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού, αναλαμβάνει τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες γάμων και βαπτίσεων, ενώ διαθέτει πλέον και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2004 και συνεχίζεται ακολουθώντας μάλιστα ανοδική πορεία, αφού αγκαλιάστηκε αμέσως, τόσο από τους δημιουργούς-εθελοντές όσο και από όλους όσοι επιθυμούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. 

boom μπομπονιέρες βάπτισης χαμόγελο του παιδιού
Μπομπονιέρα βάπτισης

Με μια πρώτη αναζήτηση θα βρείτε μια εντυπωσιακή και μεγάλη συλλογή από προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδες, βιβλία ευχών, μαρτυρικά, props, σετ με λαδόπανα, ακόμα και ολοκληρωμένα σετ βάπτισης με βαπτιστικά ρούχα, αξεσουάρ και κουτιά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και η ευελιξία να δημιουργήσετε και το δικό σας, ξεχωριστό σετ. Ρίξτε μια ματιά και ανακαλύψτε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο, και χειροποίητα αντικείμενα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, φτιαγμένα με μεράκι και πολλή αγάπη, από ανθρώπους που έχουν μετατρέψει τον εθελοντισμό σε τρόπο ζωής. 

boom μπομπονιέρες βάπτισης χαμόγελο του παιδιού
Προσκλητήριο βάπτισης

BOOM Note: Μετά από τις δύσκολες συγκυρίες που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας, οι ανάγκες του Οργανισμού είναι πλέον αυξημένες. Γι' αυτό, λοιπόν, οι αγορές στα είδη γάμου & βάπτισης δεν προσφέρουν απλώς στήριξη στις δράσεις του Οργανισμού αλλά μπορεί να είναι καθοριστικές, ώστε να έχει τη δυνατότητα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

Βρείτε όλες τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια αλλά και τα σετ βάπτισης στο site https://www.hamogelo.gr και ανακαλύψτε την ξεχωριστή συλλογή. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο ethelontikoergastiri@hamogelo.gr αλλά και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7647760, 2117709980

Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν  Χαμόγελα … Χαμόγελα χαράς και ελπίδας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.