Σπιτικό φαγητό για τον σκύλο σας; Συγνώμη, αλλά πλέον ο σκύλος σας θα τρώει καλύτερα και από εσάς!

Μυρτώ Κάζη
Wed, 10/05/2023 - 08:31

Η αλήθεια είναι πως μέχρι να δοκιμάσεις το Pet Chef -όπως με όλα τα νέα και πρωτοποριακά πράγματα σε αυτή τη ζωή- είσαι κάπως διστακτικός.

Όμως το ξέρουμε πως και εσείς, όπως και εμείς, τα σκυλάκια σας τα έχετε σαν παιδιά σας και η φράση αυτή καθόλου υπερβολική δεν είναι αφού τα κατοικίδιά μας τα προσέχουμε και τα αγαπάμε σαν να ήταν άνθρωποι. Όλοι άλλωστε παραδεχόμαστε εντελώς αντικειμενικά, πως το δικό μας σκυλάκι είναι το καλύτερο, το πιο όμορφο και το πιο τρυφερό του κόσμου όλου!

Η νέα ανακάλυψη λοιπόν για αυτόν τον μικρό θησαυρό που ομορφαίνει τις ζωές μας και κάνει τα παιδιά της οικογένειας ακόμα πιο ευτυχισμένα, ακούει στο όνομα Pet Chef. 

Tι είναι το Pet Chef;

To Pet Chef απευθύνεται σε όλους αυτούς τους σκυλογονείς, που τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας.  Μαγειρεύει και φέρνει στην πόρτα σας, με ένα κλικ, υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για τον σκύλο σας! Επιτέλους ένα πλήρες γεύμα για όλους!

Όλες οι συνταγές του Pet Chef είναι σχεδιασμένες με τη βοήθεια κτηνιάτρου/διατροφολόγου με βάση τα διατροφικά πρότυπα του FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) και παράγονται από πρώτες ύλες που είναι ασφαλείς, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή οτιδήποτε που δεν θα τρώγαμε εμείς οι ίδιοι.

Γιατί Pet Chef και όχι κροκέτες;

1.Καλύτερη υγεία μακροχρόνια (δηλαδή θα είστε ΟΝΤΩΣ  best friends for life)

2.Καλύτερος έλεγχος βάρους (δηλαδή beach body in winter και τέτοια)

3.Βελτίωση στην χώνεψη (και όλα τα περεταίρω, δηλαδή καλύτερη βόλτα)

4.Λαμπερό τρίχωμα και πιο υγειές δέρμα (δηλαδή no more bad hair days)

5.Ευχάριστη αναπνοή και πιο καθαρά δόντια (δηλαδή no more morning breath)  

 

BOOM INFO:

Η συνδρομητική πλατφόρμα petchef.gr γεννήθηκε μετά από την ανάγκη που είχαν οι δημιουργοί της να προφέρουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στα κατοικίδια τους.

Τι έχετε να κάνετε; Δημιούργηστε  το δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο για τον σκύλο σας  βάσει της ηλικίας του, των κιλών του και της δραστηριότητάς του συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο στην αρχική σελίδα του Pet Chef.

 

Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε μεμονωμένα μερίδες 7 ημερών ή να γίνετε συνδρομητές με παράδοση κάθε 2 ή 4 εβδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση ή επιπλέον χρέωση.

WOW: Κάντε click εδώ και αποκτήστε  20% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία και δείτε τη διαφορά στη ζωή του σκύλου σας και στη δική σας με PetChef!

Επισκεφθείτε το petchef με ένα κλικ εδώ

Εμείς το ξεκινήσαμε και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ξέρετε πως δεν θα σας πρότεινα ποτέ κάτι για το παιδάκι ή το σκυλάκι σας αν δεν ήμουν 100% σίγουρη!

 

Καλή σας όρεξη λοιπόν!

Με αγάπη,

Μυρτώ & Μοάνα