Svoora: Τα ξύλινα παιχνίδια που θα λατρέψει κάθε παιδί!

Boom Team
Fri, 09/04/2021 - 15:56

Το τέλειο δώρο είναι διασκεδαστικό, όμορφο και ταυτόχρονα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Διευρύνει τα σύνορα της φαντασίας δίνοντας το αρχικό ερέθισμα στο παιδί, ώστε ένας νέος, ατέλειωτος κόσμος ψυχαγωγίας να απλώνεται  μπροστά του κάθε φορά που το κρατά στα χέρια του! Επιπλέον, είναι ανθεκτικό, απόλυτα ασφαλές στη χρήση και "ζωγραφίζει" ένα πελώριο χαμόγελο στο παιδικό προσωπάκι που το προσφέρουμε. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα ξύλινα παιχνίδια της Svoora που σχεδιάζονται στην Ελλάδα! 

boom-toys
Photo by Hannah Tasker on Unsplash

Αν και η vintage αισθητική τους (που τόσο αγαπάμε) έχει μια νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας, στην πραγματικότητα τα ξύλινα παιχνίδια και τα πλεονεκτήματά τους έρχονται απευθείας από το μέλλον:

  • Είναι πιο ανθεκτικά σε σύγκριση με τα πλαστικά παιχνίδια. Τα ξύλινα παιχνίδια "ζουν" περισσότερο και είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις και στο παιχνίδι.
  • Μιας και τα ξύλινα παιχνίδια δεν έχουν ήχο ενθαρρύνουν τα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με άλλα παιδιά, να γίνουν πιο δημιουργικά και να συμβάλλουν με την δική τους φωνή και ηχητικά εφέ.
  • Ο σχετικά απλός (αλλά όχι απλοϊκός) σχεδιασμός των ξύλινων παιχνιδιών απορροφά τα παιδιά σε μια ευφάνταστη και ήπια δραστηριότητα, εν αντιθέσει με τα πλαστικά παιχνίδια με τα έντονα χρώματα που μπορεί να εξιτάρουν υπερβολικά, μέχρι και να αγχώσουν, τα παιδιά ενώ παίζουν.
  • Είναι ασφαλή, μη τοξικά και δεν σπάνε εύκολα με κίνδυνο να καταπωθούν από τα παιδιά.
  • Είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Ξεχωρίσαμε -με δυσκολία- 10 Svoora items από την κατηγορία των εκπαιδευτικών της παιχνιδιών, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα ενθουσιάσουν κάθε παιδί:

ABC

Δώρο για παιδιά από 3 ετών +

Η εκμάθηση της αγγλικής και ελληνικής αλφαβήτου γίνεται παιχνίδι! Με τα γράμματα από μασίφ ξύλο οξιάς συνθέτουμε λέξεις και με τις 50 κάρτες πρώτης γραφής και ανάγνωσης ταυτίζουμε την εικόνα με την αντίστοιχη λέξη. Τα ξύλινα γράμματα μπορούν να λειτουργήσουν και σαν σφηνώματα πάνω στο ανάγλυφο ταμπλό, ενώ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και ως τουβλάκια στοίβαξης, για την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας των παιδιών, την αντίληψη του χώρου και την κατανόηση των μεγεθών.

boom-svoora
Ξύλινα αλφάβητα για την εκμάθηση της αγγλικής και ελληνικής αλφαβήτου

Learning cubes

Δώρο για παιδιά ηλικίας από 1,5 ετών

24 κύβοι φτιαγμένοι από ξύλο οξιάς, με λείες επιφάνειες και στρογγυλεμένες γωνίες για απόλυτα ασφαλές παιχνίδι και αμέτρητες δυνατότητες εκμάθησης! Μαθαίνουμε τα γράμματα, ξεχωρίζουμε τα πεζά από τα κεφαλαία, γνωρίζουμε τους αριθμούς και κάνουμε τις πρώτες μας πράξεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

boom-svoora
Ξύλινοι κύβοι οξιάς για τη δημιουργία λέξεων, αριθμών, σχημάτων και πράξεων

Η αλφάβητος στην τσάντα μου!

Δώρο για παιδιά 4 ετών +

Ένας από τους best seller κωδικούς της εταιρείας αξίζει σίγουρα την προσοχή σας! Χρωματιστά γράμματα και ευφάνταστες κάρτες μας μαθαίνουν την αλφάβητο με τον πιο fun τρόπο! Η ιδιαίτερη συσκευασία – τσάντα περιλαμβάνει 25 μαγνητικές κάρτες διπλής όψης, 24 κεφαλαία και 48 πεζά μαγνητικά γράμματα υψηλής ανθεκτικότητας, 7 τόνους, ένα μαγνητικό πίνακα με γραμμές και ένα μαρκαδόρο «γράψε – σβήσε» με σφουγγάρι. Ο πίνακας και τα γράμματα περιέχουν γραμμές που καθοδηγούν το παιδί στη σωστή γραφή πάνω σε αυτές.

boom-svoora
Μαγνητικό set "Παίζω με τις Λέξεις και μαθαίνω τα Γράμματα"

Απλά Μαθηματικά

Δώρο για παιδιά 4 ετών +

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση μετράει. Οπότε φροντίστε η πρώτη επαφή του παιδιού με τα Μαθηματικά να είναι τουλάχιστον διασκεδαστική! 90 μαγνητικές κάρτες διπλής όψης για να γράφουμε και να αναγνωρίζουμε τους αριθμούς και τα μαθηματικά σύμβολα αλλά και για να κάνουμε τις πρώτες πράξεις πρόσθεσης και αφαίρεσης! 

boom-svoora
Μαγνητικό set "Παίζω με τους αριθμούς και μαθαίνω τις πράξεις"

 

Διαγαλαξιακό ταξίδι

Τέλειο δώρο για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών

Θα μάθουμε την ώρα, τις ημέρες, τις εποχές ακόμα και τον καιρό με τον πιο εύκολο και ευφάνταστο τρόπο! Το καλύτερο; Όλες οι λέξεις είναι γραμμένες στα ελληνικά και τα αγγλικά! Φυσικά, θα γίνει το αγαπημένο του στοιχείο στη διακόσμηση του δωματίου του!

boom-svoora
Ξύλινο ημερολόγιο "Διάστημα" από κόντρα πλακέ και ξύλο οξιάς, χωρίς αιχμηρά σημεία

 

Ανεξάντλητη φαντασία

Δώρο για παιδιά ηλικίας 4 ετών +

Ένα σχήμα, ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Στήστε τα πολύχρωμα ξύλινα τουβλάκια έχοντας τους πίνακες για οδηγό ή αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη δημιουργώντας αμέτρητους συνδυασμούς! Είναι ιδανικό για την εξάσκηση της δημιουργικότητας και τη βελτίωση της ικανότητας στην επίλυση προβλημάτων, με ένα μόνο σχήμα, το τραπέζιο!

boom-svoora
Artiles σύνθεση σχημάτων με ξύλινα τουβλάκια και 4 πίνακες "Εξερεύνηση" & "Φύση"

Little musician

Δώρο για παιδιά ηλικίας 1,5 έτους +

Η ξύλινη βαρκούλα είναι έτοιμη για μαγευτικά ταξίδια στον κόσμο της μελωδίας! Εσείς; Το ξύλινο χρωματιστό ξυλόφωνο με τις 5 νότες θα φέρει σε επαφή το παιδάκι σας με τη μουσική δίνοντάς του τα πρώτα ερεθίσματα!

boom-svoora
Το πρώτο μου ξυλόφωνο

Σπαζοκεφαλιά

Δώρο για παιδιά ηλικίας 5 ετών +

Τα κλασικά ρετρό παιχνίδια είναι ιδανικά για την ανάπτυξη της παρατηρητικότητας, την επίτευξη στόχων και τον συντονισμό χεριού-ματιού. Τα παιδιά θα το λατρέψουν και θα γίνει η καλύτερη παρέα για τον ελεύθερο χρόνο τους!

boom-svoora
Σπαζοκεφαλιές Pinball Frenzy

Spinning Planets

Ιδανικό δώρο για παιδιά ηλικίας 5 ετών +

Έτοιμοι για Απογείωση; Το διαστημόπλοιο ξεκινάει για το μεγάλο του ταξίδι σε έναν άγνωστο προορισμό, ανάμεσα στα λαμπερά αστέρια! Αυτό το επιτραπέζιο προσφέρει πολλαπλά εκπαιδευτικά οφέλη ανάλογα με την ηλικία, όπως εξοικείωση με το πλανητικό σύστημα, εκμάθηση της περιστροφής των σβουρών-πλανητών και ανάπτυξη του συντονισμού ματιού-χεριού με το παιχνίδι των Διαγαλαξιακών Στόχων.

boom-svoora
Επιτραπέζιο "Ταξίδι στο Ηλιακό μας Σύστημα"

Throwback στα δικά μας παιδικά χρόνια

Τέλειο δώρο για παιδιά ηλικίας 3 ετών +

Ένα αγαπημένο παιχνίδι επιστρέφει, γεμάτο νέες ιστορίες! Ποιος παίζει μουσική στο δάσος; Τι λιχουδιές κρύβει το Εργοστάσιο Ζαχαρωτών; Τελικά έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Η μαμά και ο μπαμπάς θα εμπνευστούν τις πιο φανταστικές ιστορίες περιγράφοντας με διαφορετικούς τρόπους τις εικόνες! Τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία τους, διευρύνουν το νου τους, γίνονται πιο παρατηρητικά και μαθαίνουν να συγκεντρώνονται πιο εύκολα και γρήγορα, σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα μικρό εγχειρίδιο με όλες τις εικόνες του δίσκου, προκειμένου να μπορούμε να εξερευνούμε μαζί με τα παιδιά το περιεχόμενο της καθεμίας!

boom-svoora
3D Optiviewer με κάρτες ιστοριών

 

ΒΟΟΜ Plus Info:

  • H Svoora αποτελεί μία από τις λίγες εταιρίες που ασχολούνται με το σχεδιασμό ξύλινων και τσίγκινων παιχνιδιών στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές της ελληνικής παράδοσης!
  • Τα πέντε τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα σε καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, παιχνιδάδικα, καταστήματα ειδών δώρου, πωλητήρια μουσείων καθώς και σε 21 χώρες, στις οποίες και εξάγει τα προϊόντα της!

Svoora:

Website: www.svoora.com 

Facebook: @Svoora.Toys

Instagram: @svooratoys