βιβλία για παιδιά

Category: βιβλία για παιδιά
το πιο καλό μου ματς
Τρυφερά παραμύθια, δημιουργικές συνταγές μαγειρικής για μικρά χεράκια, διασκεδαστικές ιστορίες με δράκους, συναρπαστικές περιπέτειες, αλλά και κόμικς με θέμα το ποδόσφαιρο...
βιβλία για παιδιά
Το «Μέλη και Μελέκ», από τις εκδόσεις Διόπτρα, μια τρυφερή ιστορία σε υπέροχη εικονογράφηση της Ρένιας Μεταλληνού, κυκλοφόρησε εκατό χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
βιβλία για παιδιά
Πώς μπορεί μια κουβέρτα, από ασπίδα, να μεταμορφωθεί σε κάπα για σούπερ ήρωα του διαστήματος; Η απάντηση, στο βιβλίο «Με μια κουβέρτα… στο διάστημα!» (εκδόσεις Διόπτρα), μια αλληγορική ιστορ
βιβλία για παιδιά
Φέτος το Πάσχα τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, θα ζήσουν συναρπαστικές περιπέτειες, θα λύσουν μυστήρια, θα βρουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που τα απασχολούν και θα μάθουν τα πάντα για τον κόσμο που τα περιβάλλει!
βιβλία για παιδιά
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ γράφτηκε και εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1943, ενώ μέχρι σήμερα έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 300 γλώσσες.
Culture
Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ποιήτρια, να γράφει στίχους σε έναν κόσμο παραδιπλανό, όπου οι άνθρωποι θα τους αναζητούν ακόμη...
Culture
Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και έχουμε ήδη ξεκινήσει να οργανώνουμε τις οικογενειακές βόλτες μας! Αν κάτι μας έλειψε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας είναι οι αφηγήσεις παραμυθιών, που περνούν σπουδαία μηνύματα στα παιδιά και αποτελούν και μια υπέροχη ευκαιρία κοινωνικοποίησής τους.
Culture
Κάθε χρόνο στις 27 Ιανουαρίου, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, η διεθνής κοινότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.