μπάνιο μωρού

Category: μπάνιο μωρού
pharmasept
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ κι εσείς ετοιμάζεστε να τη ζήσετε παρέα με το μικρό θαύμα σας!
προϊόντα μπάνιου
Αν σας ρωτούσαν ποια είναι η στιγμή της ημέρας που απολαμβάνετε περισσότερο με το μωράκι ή το παιδάκι σας, σίγουρα θα απαντούσατε η στιγμή του μπάνιου.
έθιμα βάπτισης
Μία από τις πιο συχνές απορίες των γονιών μετά το μυστήριο της βάπτισης είναι το πότε και πώς θα κάνουν το παιδί τους μπάνιο... 
Mommy's Well-being
Αν θέταμε το ερώτημα «ποια είναι η αγαπημένη ώρα με το μωρό σας μέσα στην ημέρα», είμαστε σίγουροι πως το 90% των μαμάδων θα απαντούσε πως δεν είναι άλλη από την ώρα του μπάνιου.
μπανάκι μωρού
Σηκώστε τα μανίκια, πάρτε το μωρό σας αγκαλιά κι αφήστε τα μοσχομυριστά σαμπουάν, τα αναζωογονητικά αφρόλουτρα και τις απαλές κρέμες της Childs Farm μαζί με τα μοναδικά
προϊόντα μπάνιου
Τα περισσότερα μωρά απολαμβάνουν τη στιγμή του μπάνιου όσο καμία άλλη μέσα στην ημέρα! Γι’ αυτό οργανωθείτε σωστά, κρατήστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση και απολαύστε μαζί του αυτή τη μαγική στιγμή!
frezyderm hydra milk
Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα ενός μωρού είναι 5 φορές λεπτότερη και πιο ευαίσθητη από αυτή ενός ενήλικα; Γι’ αυτό και απαιτούνται τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα για την καθημερινή του φροντίδα.
childs farm
Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες των γονιών, η εταιρεία Happy Mommy Happy Baby, κάνει ακριβώς ό,τι πρεσβεύει το όνομά της: ευτυχισμένους μικρούς και μεγάλους!