μπάνιο μωρού

Category: μπάνιο μωρού
pharmasept baby care
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ κι εσείς ετοιμάζεστε να τη ζήσετε παρέα με το μικρό θαύμα σας!
μπάνιο μωρού
Αν σας ρωτούσαν ποια είναι η στιγμή της ημέρας που απολαμβάνετε περισσότερο με το μωράκι ή το παιδάκι σας, σίγουρα θα απαντούσατε η στιγμή του μπάνιου.
μπάνιο μωρού
Μία από τις πιο συχνές απορίες των γονιών μετά το μυστήριο της βάπτισης είναι το πότε και πώς θα κάνουν το παιδί τους μπάνιο... 
περιποίηση μαμάς
Αν θέταμε το ερώτημα «ποια είναι η αγαπημένη ώρα με το μωρό σας μέσα στην ημέρα», είμαστε σίγουροι πως το 90% των μαμάδων θα απαντούσε πως δεν είναι άλλη από την ώρα του μπάνιου.
μπάνιο μωρού
Σηκώστε τα μανίκια, πάρτε το μωρό σας αγκαλιά κι αφήστε τα μοσχομυριστά σαμπουάν, τα αναζωογονητικά αφρόλουτρα και τις απαλές κρέμες της Childs Farm μαζί με τα μοναδικά
μπάνιο μωρού
Τα περισσότερα μωρά απολαμβάνουν τη στιγμή του μπάνιου όσο καμία άλλη μέσα στην ημέρα! Γι’ αυτό οργανωθείτε σωστά, κρατήστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση και απολαύστε μαζί του αυτή τη μαγική στιγμή!
μπάνιο μωρού
Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα ενός μωρού είναι 5 φορές λεπτότερη και πιο ευαίσθητη από αυτή ενός ενήλικα; Γι’ αυτό και απαιτούνται τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα για την καθημερινή του φροντίδα.
μπάνιο μωρού
Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες των γονιών, η εταιρεία Happy Mommy Happy Baby, κάνει ακριβώς ό,τι πρεσβεύει το όνομά της: ευτυχισμένους μικρούς και μεγάλους!