σχολείο

Category: σχολείο
εκπαίδευση
Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε αυτούς. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δημιουργικοί, πιο άξιοι από εμάς.
μαμά
Τη στιγμή που η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και το -κουρασμένο ας το παραδεχτούμε- παιδάκι σας μπαίνει και πάλι στο σπίτι του, το μυαλουδάκι του κάνει μερικές υπέροχες χημικές εκρήξεις!
σχολείο
Η ομάδα του BOOM ετοίμασε το απόλυτο manual για τη σχολική τσάντα και σας το παρουσιάζει!
σχολείο
Καθώς σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε στο παιδί σας –που ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι της Α’ Δημοτικού– για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει στο πλαίσιο της σχολικής τάξης.
σχολείο
Μια μέρα, συμμαζεύοντας τα πράγματα του γιου μου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που έρχεται, όταν θα είναι πλέον «δευτεράκι», ανακάλυψα μια σημείωσή του πάνω σε ένα βιβλίο: «Θέλο να μίνο μόνοσ».
gostudent
Η κορυφαία startup που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2021, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε για την 1:1 διαδικτυακή διδασκαλία, συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα! Προσφέροντας στα παιδιά μας την έξτρα βοήθεια που χρειάζονται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, όπου και αν βρίσκονται, 
σχολείο
Λεκτική επίθεση από καθηγητή δέχθηκε μαθητής που επέλεξε να φορέσει φούστα στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου.
σχολείο
Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr, η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών.