παιδικός σταθμός

Category: παιδικός σταθμός
εκπαίδευση
Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε αυτούς. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δημιουργικοί, πιο άξιοι από εμάς.
παιδικός σταθμός
Γεμάτη ευγνωμοσύνη για τη νέα σχολική χρονιά και ικανοποίηση για τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του σχολείου προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, η ιδιοκτήτριά του και παιδαγωγός Αγγελική Ανδριανοπ
παιδικός σταθμός
Η εκπαιδευτικός Αγγελική Ανδριανοπούλου ίδρυσε πριν από έναν χρόνο το σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, με όραμα να παρέχει στ
παιδικός σταθμός
Πρόκειται ίσως για τα σημαντικότερα ξεκινήματα στη ζωή ενός παιδιού, καθώς σηματοδοτούν το πέρασμα σε μια καινούρια φάση, όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για όλη την οικογένεια. Είναι σαν να ξεκινά ο χρόνος από την αρχή.
παιδικός σταθμός
Η πρώτη φορά που το παιδί θα αφήσει την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά για να πάει στο σχολείο αποτελεί μία νέα
παιδικός σταθμός
Όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιδί μας μεγάλωσε και θα πάει σχολείο, άλλη τόση είναι η αγωνία μας για την επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού.
παιδικός σταθμός
Μία από τις συχνότερες αγωνίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι περισσότεροι γονείς είναι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού στην οικογένεια τη στιγμή που το μεγαλύτερο πηγαίνει στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο.
παιδικός σταθμός
Επειδή το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και ειδικά όταν πρόκειται για τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, όπου η εκπαίδευση είναι ανθρωποκεντρική, τότε, καλύτερα να απαντήσουν στην ερώτηση οι ίδιοι οι άνθρωποι του σχολείου.