παιδικός σταθμός

Category: παιδικός σταθμός
Child
Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε αυτούς. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δημιουργικοί, πιο άξιοι από εμάς.
Learn
Η εκπαιδευτικός Αγγελική Ανδριανοπούλου ίδρυσε πριν από έναν χρόνο το σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, με όραμα να παρέχει στ
παιδικός σταθμός
Πρόκειται ίσως για τα σημαντικότερα ξεκινήματα στη ζωή ενός παιδιού, καθώς σηματοδοτούν το πέρασμα σε μια καινούρια φάση, όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για όλη την οικογένεια. Είναι σαν να ξεκινά ο χρόνος από την αρχή.
προσχολική εκπαίδευση
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς που πέρασε και γεμάτη ευγνωμοσύνη και για τη νέα σεζόν που ξεκινά, η παιδαγωγός Αγγελική Ανδριανοπούλου μοιράζεται με το BOOM όσα πρέπει να ξέρει κάθε γονιός προτού επιλέξει το σχολείο προσχ
προσχολική εκπαίδευση
Η πρώτη φορά που το παιδί θα αφήσει την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά για να πάει στο σχολείο αποτελεί μία νέα
προσχολική εκπαίδευση
Όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιδί μας μεγάλωσε και θα πάει σχολείο, άλλη τόση είναι η αγωνία μας για την επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού.
παιδικός σταθμός
Μία από τις συχνότερες αγωνίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι περισσότεροι γονείς είναι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού στην οικογένεια τη στιγμή που το μεγαλύτερο πηγαίνει στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο.
παιδικός σταθμός
Επειδή το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και ειδικά όταν πρόκειται για τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, όπου η εκπαίδευση είναι ανθρωποκεντρική, τότε, καλύτερα να απαντήσουν στην ερώτηση οι ίδιοι οι άνθρωποι του σχολείου.