Δώρα Χαρατσάρη

Category: Δώρα Χαρατσάρη
Δώρα Χαρατσάρη
Μόλις ξεκινήσει το μωρό να δοκιμάζει φωνούλες, αρχίζει και το μεγάλο debate των γονιών: Τι είπε πρώτα, μαμά ή μπαμπά; Γονείς, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, πριν αρθρώσει την πρώτη του λέξη, προηγείται το βάβισμα!
Play & Learn
Ορθογραφία, αντιγραφή, μια προπαίδεια κι ένας άθλος του Ηρακλή. Απλές, μικρές ασκήσεις που όμως μπορεί να περάσει όλο το απόγευμα, να φτάσει το βράδυ και ακόμη να μην έχετε τελειώσει! Είναι λογικό, ειδικά τα πρώτα χρόνια τα περισσότερα παιδιά να αργούν να τελειώσουν τα μαθήματά τους.
Δώρα Χαρατσάρη
Μπορεί, λίγο αφότου ξεκινήσει το μωρό μας να σχηματίζει τις πρώτες του συλλαβές, να ξεκινάει το αιώνιο debate για το αν θα πει πρώτα μαμά ή μπαμπά, στην πραγματικότητα όμως δεν μας νοιάζει καθόλου η σειρά προτεραιότητας.
κέντρο λογοcare
Η Σοφία Παπαφάνη και η Δώρα Χαρατσάρη, λογοθεραπεύτριες και δημιουργοί του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Λογοcare, μας δίνουν πέντε χαρακτηριστικά παραδείγματα, πίσω από τα οποία κρύβονται συχνά δυσκολίες που χρήζουν ανάλογης αντιμετώπι
Δώρα Χαρατσάρη
Χαρά, αγάπη, αρμονία και πολλά ζεστά χαμόγελα. Αυτά εισπράττει κανείς μπαίνοντας στο φωτεινό σπίτι με τον μεγάλο κήπο, τα παιχνίδια και τις αμέτρητες ζωγραφιές στους τοίχους.
Δώρα Χαρατσάρη
Όλοι οι γονείς θέλουμε το παιδί μας να είναι χαρούμενο και να πηγαίνει ευδιάθετο στο σχολείο. Γι’ αυτό μπορούμε να κάνουμε μαζί μερικά καθημερινά κολπάκια ώστε να το βοηθήσουμε να αγαπήσει και να ανακαλύψει τη μαγεία του μαθητικού κόσμου.
Δώρα Χαρατσάρη
Όποιο μέσο μεταφοράς και αν επιλέξετε για τις οικογενειακές διακοπές, όσο και αν διαρκεί το ταξίδι, μία είναι η φράση που θα ακούτε συνεχώς από τα παιδιά σας : «Μαμά πότε φτάνουμε;».