μαμά

Category: μαμά
μαμά
Έχετε πάει με των 3 ετών γιο σας για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Μόλις φτάνετε στο ταμείο, αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει γιατί θέλει παγωτό, και δεν μπορείτε να τον συνεφέρετε. Μόλις βιώσατε μια κρίση θυμού…
Parenthood
«Μπράβο στον άντρα σου που βοηθάει τόσο με το παιδί!» ήταν ένα (ακόμα) σχόλιο που εισέπραξα πρόσφατα.
μαμά
Αν δεν νιώσεις τη μητρική αγάπη εσύ η ίδια, δεν μπορείς να κατανοήσεις τις συμπεριφορές που τροφοδοτεί.
νέα μαμά
Ξέρατε πως το γνωστό σε όλους μας life coaching μπορεί να βοηθήσει τις μαμάδες να απολαύσουν τη μητρότητα, όχι μόνο ως μια νέα φάση ζωής, αλλά και ως μια εξαιρετική περίοδο για την προσωπικότητα και την εξέλιξή τους; Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
μαμά
Από τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρωινό ξυπνητήρι, τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς απ’ τη μία γραμμή τερματισμού στην άλλη. Από την προετοιμασία για το σχολείο, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, μέχρι το γραφείο.
μαμά
Ποτέ δεν σχεδίαζα να χωρίσω και να μοιράζω τον χρόνο –και τη ζωή των παιδιών μου– στα δύο, αλλά πριν από τρία χρόνια έφτασε και για μένα αυτή η στιγμή. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα – ήταν δύσκολο. Και όχι, δεν θα πω ότι γίνεται «ευκολότερο». Γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι.
μαμά
Μόλις έχετε βάλει τα παιδιά για ύπνο, περπατάτε στις μύτες των ποδιών μην τα ξυπνήσετε κι έχετε περίπου μία ώρα δική σας μέχρι να ξαπλώσετε. Άλλη μια κρύα, χειμωνιάτικη μέρα έχει φτάσει στο τέλος της και νιώθετε το δέρμα σας πιο ξηρό από ποτέ.
μαμά
«Απ' έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει» λέει ο λαός για όσους κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Είναι ένα ρητό που αισθάνομαι ότι περιγράφει απόλυτα τη συμπεριφορά που είχα απέναντι σε φίλους που έκαναν παιδιά πριν από εμένα, μέχρι να γίνω και η ίδια μητέρα.