θηλασμός

Category: θηλασμός
Family
Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ημέρα θήλασα για τελευταία φορά το γιο μου.
Baby
Ένας θρύλος λέει ότι οι Αμαζόνες έκοβαν το δεξί μαστό τους για να μην τις εμποδίζει στο χειρισμό των όπλων τους. Τον θεωρώ χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει, διαχρονικά, το γυναικείο στήθος: σαν μια αδυναμία.
Family
Μια γυναίκα που θηλάζει ήρεμη, κοιτώντας με τρυφερότητα το μωρό της. Αυτή είναι η εικόνα του θηλασμού που έχουμε στο μυαλό μας, μέχρι που έρχεται η πραγματικότητα: ένα νεογέννητο που κλαίει ασταμάτητα, τα ξενύχτια, ο φόβος ότι δεν τρέφεται σωστά, οι αμφιβολίες για το αν είμαστε «καλές» μητέρες.
θηλασμός
Το fashion show του παγκοσμίου φήμης οίκου Schiaparelli για την Άνοιξη 2023, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, έγινε θέμα συζήτησης όχι μόνο για
Mommies
Και εκεί που αρχίζουμε να θηλάζουμε και ανακαλύπτουμε τη μαγεία αυτής της εμπειρίας, που μας φέρνει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη με το μωρό μας, διαβάζουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος και ανακαλύπτου
Mommies
Ως νέα μαμά που προσπαθεί να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκε 3 συνεχόμενες ώρες, ίσως χρειαστείτε μια μικρή υπενθύμιση για το επόμενο τάισμα του μωρού σας. Είτε θηλάζει είτε προτιμά τη φόρμουλα, αυτά τα apps θα σας σώσουν τη ζωή!
θηλασμός
Το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης έφτασε στο τέλος του και πλέον κρατάτε αγκαλιά το μικρό θαύμα σας!
Baby
Breast is best. Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και συμφωνούμε όλοι. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δε θα συμφωνήσει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για ένα μωράκι από το να θηλάσει, και φυσικά δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς υπέρ του θηλασμού. Είναι δεδομένο.