θηλασμός

Category: θηλασμός
Mommies
Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ημέρα θήλασα για τελευταία φορά το γιο μου.
Family
Και εκεί που αρχίζουμε να θηλάζουμε και ανακαλύπτουμε τη μαγεία αυτής της εμπειρίας, που μας φέρνει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη με το μωρό μας, διαβάζουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος και ανακαλύπτου
Family
Μια γυναίκα που θηλάζει ήρεμη, κοιτώντας με τρυφερότητα το μωρό της. Αυτή είναι η εικόνα του θηλασμού που έχουμε στο μυαλό μας, μέχρι που έρχεται η πραγματικότητα: ένα νεογέννητο που κλαίει ασταμάτητα, τα ξενύχτια, ο φόβος ότι δεν τρέφεται σωστά, οι αμφιβολίες για το αν είμαστε «καλές» μητέρες.
θηλασμός
Ένας θρύλος λέει ότι οι Αμαζόνες έκοβαν το δεξί μαστό τους για να μην τις εμποδίζει στο χειρισμό των όπλων τους. Τον θεωρώ χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει, διαχρονικά, το γυναικείο στήθος: σαν μια αδυναμία.
Baby
Είστε έτοιμη να ξεκινήσετε το μαγικό ταξίδι του θηλασμού... Χωρίς θήλαστρο
θηλασμός
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρέθηκε χθες βράδυ (2/10) καλεσμένη στην εκπομπή The
θηλασμός
Ως νέα μαμά που προσπαθεί να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκε 3 συνεχόμενες ώρες, ίσως χρειαστείτε μια μικρή υπενθύμιση για το επόμενο τάισμα του μωρού σας. Είτε θηλάζει είτε προτιμά τη φόρμουλα, αυτά τα apps θα σας σώσουν τη ζωή!
Baby
Μόλις γέννησες και κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά! Και, ενώ μέχρι τώρα το άγχος σου ήταν ο τοκετός, είναι σχεδόν βέβαιο πως πλέον βιώνεις ένα ακόμα μεγαλύτερο: αυτό του θηλασμού!