οδυσσέας μπίθας

Category: οδυσσέας μπίθας
Wuppertal
Το εναέριο τρένο του Wuppertal είναι το πιο παλιό εναέριο τρένο στον κόσμο και το μοναδικό στην Ευρώπη.  Το Wuppertaler Schwebebahn, όπως είναι το όνομά του, δημιουργήθηκε το 1890 και επιβίωσε από δύο Παγκόσμιους Πολέμους. 
οδυσσέας μπίθας
Η ιδέα ήταν του Οδυσσέα και δεν θέλω καθόλου να πάρω τα εύσημα, γιατί από τη στιγμή που το ανέβασα στο Instagram όλες οι μαμάδες μου γράφατε «τι ωραία ιδέα». Ο γιος μου λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, και ενώ είχε ξαπλώσει για να κοιμηθεί, μου είπε:
οδυσσέας μπίθας
Θυμάμαι ένα φορείο να τρέχει στο χειρουργείο. Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων.
οδυσσέας μπίθας
Έχω μεγαλώσει με PLAYMOBIL. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και το δωμάτιό μου, είχα το τριώροφο σπίτι PLAYMOBIL που μου είχε πάρει κάποια Χριστούγεννα ο νονός μου και στον ελεύθερό μου χρόνο έπαιζα ΜΟΝΟ με αυτό! Το σπίτι αυτό ήταν για εμένα σημείο αναφοράς.
οδυσσέας μπίθας
Αν έχεις γεννήσει πρόωρο μωρό όπως και εγώ, τότε είναι πολύ πιθανό να μην έχεις πολλές αναμνήσεις από την ημέρα της γέννας...
οδυσσέας μπίθας
Οι γιαγιάδες είναι ένας μικρός θησαυρός! Όσοι μεγαλώσαμε μαζί τους έχουμε μοναδικές αναμνήσεις και η καρδιά μας είναι γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα.
οδυσσέας μπίθας
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, αίρεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022" λέει η ανακοίνωση που μόλις ήρθε στο