Boom Team
Fri, 04/07/2025 - 15:52
Γρήγορη, πανεύκολη, απλή και ό,τι πρέπει για το ταπεράκι που θα έχουμε μαζί στο καράβι αλλά και στην παραλία! Η αλμυρή κολοκυθόπιτα με αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή φέτος το καλοκαίρι!

Χρόνος προετοιμασίας: 15’ | Χρόνος ψησίματος: 40’| Συνολικός χρόνος: 55’ | Μερίδες: 15 | Βαθμός δυσκολίας: εύκολη
Υλικά:
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- 120 γρ. αλεύρι βρώμης Μύλοι Αγίου Γεωργίου
- 500 γρ. κολοκύθα, τριμμένη (στη χοντρή πλευρά)
- 3 αυγά
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. γάλα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 40 γρ. φέτα
- ½ κ.γλ. κουρκουμάς
- 1½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γλ. δυόσμο, αποξηραμένο
- αλάτι (για παιδιά άνω του έτους)
- πιπέρι
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή πατώντας ΕΔΩ
Η συνταγή δημοσιεύτηκε στο νέο, καλοκαιρινό τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας στο εξώφυλλο!