Ανίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Fri, 24/07/2020 - 10:42
0 Comments

Η Ανίτα Μπραντ, μία από τις πιο γλυκές, προσφιλείς και αγαπητές influencers στο Instagram έφερε χθες στον κόσμο το πρώτο της παιδί! 

boom-anita-brand

Το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουλίου, η πανέμορφη make up artist και πρώην μοντέλο απέκτησε και επίσημα έναν νέο ρόλο, εκείνον της μαμάς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τριών κιλών. Το ευτυχές γεγονός έσπευσε να μοιραστεί με τις followers της στο Instagram, με τις οποίες διατηρεί μια στενή και πολύ καλή σχέση. Συγκεκριμένα, η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει στο παιδικό δωμάτιο, τις οποίες σκόπευε ούτως ή άλλως να αναρτήσει, απλώς ο μικρούλης τους πρόλαβε! Ο γιος τους φάνηκε ιδιαίτερα ανυπόμονος να γνωρίσει τους γονείς του, αφού γεννήθηκε νωρίτερα από ό,τι είχαν υπολογίσει. 

boom-anita-brand

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών:«Κορίτσια μου όμορφα! Αυτές τις φωτογραφίες είχα σκοπό να τις ανεβάσω στις επόμενες μέρες αλλά το Χριστοπουλάκι μας πρόλαβε! Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης… Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές, θα τα πούμε αύριο!»

boom-anita-brand

Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε ένα πολύ φωτεινό δωμάτιο με το λευκό να κυριαρχεί και μερικά έργα τέχνης να το διακοσμούν μαζί με τα απαραίτητα βρεφικά αξεσουάρ. 

boom-anita-brand

Δύο χρόνια μετά τον ονειρεμένο γάμο τους, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, διανύουν την πιο ευτυχισμένη και γεμάτη περίοδο της ζωής τους. Ανυπομονούμε να δούμε σύντομα περισσότερες φωτογραφίες και με το μωρό!