Beauty mama! Φροντίστε τον εαυτό σας με AEGLI και ασφάλεια

Boom Team
Wed, 15/09/2021 - 12:57

Μια υπέροχη, μαγική περίοδος ξεκινά και αξίζει να την απολαύσετε στο μέγιστο. Το σώμα σας αλλάζει μέρα με την ημέρα κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το θαύμα. Μαζί με τις πρωτόγνωρες εμπειρίες και τις αμέτρητες αλλαγές όμως, κάνουν την εμφάνισή τους και ραγάδες, πανάδες, ξηρότητα, ακμή...  Πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε; Η απάντηση βρίσκεται στην καθημερινή, organic σειρά ομορφιάς της AEGLI για την έγκυο, τη θηλάζουσα μαμά, αλλά και για την γυναίκα που προετοιμάζεται για εγκυμοσύνη...

 

Πρόληψη ακμής και καθαρισμός
Καθαρίστε άφοβα τα δέρμα σας πρωί-βράδυ, για να αποφύγετε την ακμή που συχνά παρατηρείται στη εγκυμοσύνη και στον θηλασμό , χωρίς να αισθάνεστε πως το δέρμα σας σας «τραβάει». Ο πλούσιος,  κρεμώδης οργανικός αφρός Detox Facial Foam δεν περιέχει σαπούνι παρά μόνο φυτικές σαπωνίνες και καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά. BOOM plus: Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μερικές σταγόνες δροσιάς από το Detox Rosewater Mist.

Ενυδάτωση

Αναρωτιέστε πώς θα ενυδατώνετε συχνά την επιδερμίδα σας, χωρίς όμως να έχετε αίσθηση λιπαρότητας; Η απάντηση βρίσκεται σε προϊόντα  ανάλαφρης υφής, όπως είναι η κρέμα προσώπου Perfecting Face Cream και η κρέμα ματιών Perfecting Eye Cream, που ενυδατώνουν σε βάθος προστατεύοντας από λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο και στα μάτια.

Αντιγήρανση
Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματός σας, επιλέξτε μια εξειδικευμένη και ασφαλή φροντίδα αντιγήρανσης. Το Rejuvenating Face Serum με υαλουρονικό οξύ ή και το Kakadu Face Elixir με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C προσφέρουν λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Αντιηλιακή προστασία

Η υπερέκκριση μελανίνης, που φυσιολογικά συμβαίνει λόγω της επίδρασης των ορμονών στην κύηση, προκαλεί συχνά σημεία μελάγχρωσης στο πρόσωπό και το σώμα της εγκύου, δημιουργώντας το ανεπιθύμητο «χλόασμα», τις γνωστές δηλαδή σε όλες μας πανάδες. Όλες αυτές οι περιοχές υπέρχρωσης συνήθως επιστρέφουν στην προ εγκυμοσύνης εμφάνιση μερικούς μήνες μετά τον τοκετό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείτε να τις περιορίσετε, χρησιμοποιώντας χειμώνα-καλοκαίρι το οργανικό αντιηλιακό Clean Sunscreen για το πρόσωπο και το σώμα. Περιέχει μόνο  φυσικά φίλτρα και είναι απόλυτα ασφαλές.

Ραγάδες

Το 75%-90% των εγκύων τις αναπτύσσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς το δέρμα της κοιλιά όλο και περισσότερο τεντώνει κι έτσι δημιουργούνται οι ανεπιθύμητες ραγάδες. Θα βοηθήσει το να φροντίσετε σε συνεννόηση πάντα με τον γιατρό σας το να μην πάρετε υπερβολικό βάρος, η καλή ενυδάτωση αλλά και το ελαφρύ μασάζ στις πιο ευάλωτες περιοχές με το πλούσιο λάδι σώματος Mama & Baby Body Oil και τo Helichrysum Body Milk. Περιέχουν και τα δύο πολύτιμο μείγμα ελαίων και βιταμίνη Ε, που εξασφαλίζουν ελαστικότητα στο δέρμα με τον καλύτερο τρόπο. Με το Mama & Baby Body Oil μάλιστα, θα προετοιμάσετε και το στήθος σας για το θηλασμό, ενώ όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για τη δική του καθημερινή φροντίδα!

BOOM info: Η ελληνική εταιρεία Aegli-Premium Organics ιδρύθηκε από τη Γιατρό Έρρικα Παπαβενετίου, που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στη Συμβουλευτική  Γυναικών και Ζευγαριών για θέματα Γονιμότητας –Εγκυμοσύνης - Θηλασμού και Διατροφής και έχει πολύτιμα tips για όσες γυναίκες ετοιμάζονται να αποκτήσουν παιδί, διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους ή θηλάζουν: 

#1 Πριν αγοράσετε ένα καλλυντικό προϊόν για εσάς και το μωρό σας, να ελέγχετε τα συστατικά του.

#2 Μην ξεχνάτε πως το δέρμα είναι το μεγαλύτερο «όργανο» του σώματος και πολλά από τα συστατικά που περιέχονται σε προϊόντα καθημερινής περιποίησης περνούν στην κυκλοφορία του αίματος της εγκύου και έπειτα  μέσω του πλακούντα στο έμβρυο, αλλά και στο μητρικό γάλα.  Οπότε σε γενικές γραμμές - και πάντα σε συνεργασία με τον Γυναικολόγο σας-  ό,τι συστατικά  αποφεύγετε στην εγκυμοσύνη καλό είναι να τα αποφύγετε και στο θηλασμό.

#3 Καλό είναι  να είστε πολύ προσεκτικές  κατά το 1ο τρίμηνο, που είναι και η πιο ευαίσθητη περίοδος της οργανογένεσης, αλλά και πριν, στη διάρκεια της περιόδου που προετοιμάζεστε για εγκυμοσύνη, είτε προγραμματίζετε να γίνει με φυσικό τρόπο, είτε με κάποια μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

#4 Για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιφέρει στο δέρμα η εγκυμοσύνη και να αποφύγετε ακμή, πανάδες και ραγάδες με ασφάλεια για εσάς και το μωρό σας, καλό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα ενδεδειγμένα για το δέρμα σας στη φάση αυτή. Φροντίστε τα προϊόντα που επιλέγετε να μην περιέχουν:

  • Parabens. Τα βρίσκουμε σε πολλά προϊόντα σαν συντηρητικό
  • Ρετινοειδή, παράγωγα βιτ Α,βιτ Α. Eίναι βασικά συστατικά σε αντιγηραντικά προϊόντα.
  • Σαλικυλικό οξύ, υδρόξυοξεα. Υπάρχουν σε λευκαντικές κρέμες και προϊόντα  peeling.
  • Υδροκινόνη. Bρίσκεται σε λευκαντικές κρέμες
  • Φθαλικές ενώσεις . Υπάρχουν σε αρωματικές ουσίες κυρίως πίσω από τον όρο “fragrance”.
  • Φορμαλδεΰδη, Τολουόλιο, p-φαινυλοδιαμίνη, διυδρόξυβενζένιο, αμινοφαινόλη, Αμμωνία. Yπάρχουν σε βερνίκια νυχιών και σε βαφές μαλλιών.
  • Aιθέρια έλαια . Τα βρίσκουμε σε πλήθος προϊόντων αλλά και σε αρκετά  φυτικά καλλυντικά.

Η Αegli ακολουθεί πιστά την κατεύθυνση Clean Beauty και δημιουργεί προϊόντα Vegan, Cruetly free, Gluten free, χωρίς τεχνητά αρώματα και αιθέρια έλαια, κατάλληλα και για εγκύους, θηλάζουσες και παιδιά άνω των 3 ετών. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης οργανικών (βιολογικών) καλλυντικών COSMOS, οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες, χωρίς το προϊόν και η συσκευασία να επιβαρύνουν το χερσαίο και θαλάσσιο οικοσύστημα.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο aegliskincare.com

Facebook: aegliskincare

Instagram: aegliskincare