Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη! Η πρώτη φωτογραφία & το όνομα του μωρού

Μαρία Ροδίτη
Wed, 29/01/2025 - 15:30

Το δεύτερο παιδί της απέκτησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Παλάτι του Buckingham. Το μωρό είναι κοριτσάκι, γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου και ζυγίζει σχεδόν 2 κιλά. Μάλιστα, η Βασιλική Οικογένεια μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας, καθώς και το όνομά της, που αποτελεί φόρο τιμής στην εκλιπούσα γιαγιά της Βεατρίκης, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Μύρωνας Στρατής!

Instagram: @theroyalfamily

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη δεύτερη κόρη της Βεατρίκης

«Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον ασφαλή ερχομό της κόρης τους, Athena Elizabeth Rose Mapelli Mozzi, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 12.57 μμ. Το μωρό γεννήθηκε 1956 γραμμάρια. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα, και τα υπόλοιπα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Mapelli Mozzi θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα τους.

Η Βασιλική Υψηλότητα και η κόρη της είναι υγιείς και καλά, και η οικογένεια απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί με τα αδέλφια της Athena, τον Wolfie και τη Sienna».

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi έχουν μαζί πλέον 2 παιδιά, τη Sienna Elizabeth και τη νεογέννητη Athena. Η Βεατρίκη, ωστόσο, είναι θετή μητέρα του γιου του συζύγου της, Christopher Woolf, που είναι γνωστός ως Wolfie, τον οποίο ο Edo απέκτησε από προηγούμενη σχέση του.