Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό και δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες από το Πάσχα

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 18/04/2022 - 12:39

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, που όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν μακριά από την οικογένειά της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, γιόρτασε το Πάσχα με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο Β΄ του Μονακό και τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκίπισσα Σαρλίν στον λογαριασμό της στο Instagram αργά το απόγευμα της Κυριακής, η οικογένεια ποζάρει με λευκά εορταστικά outfits στον κήπο του παλατιού, δίπλα στη μικρή πισίνα, την οποία είχε εγκαταστήσει στον κήπο ο πατέρας του Αλβέρτου, πρίγκιπας Ρενιέ Γ' του Μονακό. «Καλό Πάσχα», έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας.

Η 44χρονη Σαρλίν μοιράστηκε κι άλλη μία φωτογραφία σε Instagram Story της, από το ιδιωτικό παρεκκλήσι του παλατιού, όπου η οικογένεια παρακολούθησε τη λειτουργία του Πάσχα από τον Père Penzo, τον ιερέα του παλατιού από το 1958.

Το πασχαλινό πορτρέτο δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη της καραντίνας του πρίγκιπα Αλβέρτου, αφού βρέθηκε θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο οικογενειακό πορτρέτο από τότε που κυκλοφόρησαν οι άτυπες φωτγοραφίες στην αυλή του παλατιού τον περασμένο Νοέμβριο, για τον εορτασμό της επιστροφής της πριγκίπισσας Σαρλίν από τη Νότια Αφρική.

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό στις αρχές toy Μαρτίου, συνεχίζοντας τη θεραπεία της στο πριγκιπάτο, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις επίσημες εμφανίσεις της.

Πηγή: people.com