Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της μπροστά στον γιο τους

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 27/01/2022 - 12:02

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες το βράδυ η κριτής του "Dancing with the stars", Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή της, καθώς πριν από έξι χρόνια ο πρώην σύντροφός της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Φωτογραφία από @lampropoulou_marina (Instagram)

«Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδας. Αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω. Πηγαίνω στην Καβάλα. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί. Έκανα δυο σχολές χορού εκεί. Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου, αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα και σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα», αναφέρει η Μαρίνα Λαμπροπούλου εξηγώντας ότι ο σύντροφός της έπρεπε να πηγαινοέρχεται από το εξωτερικό στην Καβάλα και εκείνη στην Αθήνα προκειμένου να καταφέρουν να στηρίξουν την απόφασή τους να είναι μαζί.

Φωτογραφία από @lampropoulou_marina (Instagram)

«Εκεί πια το 2016, ο σύντροφός μου φεύγει από τη ζωή. Είχαμε χωρίσει τότε. Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν μόλις 6 ετών και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τη στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα. Ο γιος μου ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Περάσαμε δύσκολα, περνάμε δύσκολα. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι. Προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά τον θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια», εξομολογήθηκε.