Πολύχρωμες, μοναδικές και safe μπομπονιέρες βάπτισης: How to!

Ιφιγένεια Ηλιάδη
Wed, 03/06/2020 - 17:35

Μπορεί οι καλοκαιρινές και οι φθινοπωρινές βαπτίσεις του 2020 να μην έχουν την τεράστια προ-κορωνοϊού guestlist που είχατε υπόψη, όμως το σίγουρο είναι ότι η χαρά και η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν θα λείπουν από την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας. Αυτός είναι και ο στόχος της εταιρείας Confetti Crispo, του μεγαλύτερου brand κουφετοποιίας στην Ευρώπη, που βρήκε τον τρόπο να σας βοηθήσει να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους καλεσμένους σας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια

How to: Η λύση έρχεται με τη νέα σειρά SafePack! 

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα που όλοι οφείλουμε να τηρούμε με προσοχή και αφουγκραζόμενη τις νέες ανάγκες που προέκυψαν, η εταιρεία Confetti Crispo κατάφερε να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια σε όλη τη γκάμα των κουφέτων Crispo, λανσάροντας τις νέες ατομικές και αεροστεγείς συσκευασίες. Κάθε κουφέτο μπαίνει στη δική του συσκευασία και πλέον οι καλεσμένοι σας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άφοβα τα αγαπημένα τους κουφέτα, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη που αφορά στην ασφάλειά τους.

boom confetti crispo κουφέτα safe pack
Safe Pack Ciocopassion Selection Blue

Ώρα να αυτοσχεδιάσετε! 

Η σειρά SafePack καλύπτει ένα τεράστιο εύρος απολαυστικών και μοναδικών γεύσεων, έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνα τα κουφέτα που ταιριάζουν απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις σας, στο θέμα της βάπτισης και φυσικά, στην εποχή. Και βέβαια, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αριθμό που θα βρίσκεται μέσα στην μπομπονιέρα ανάλογα το σχήμα της. 

BOOM Beloved flavors

Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις και αυτό γιατί κάθε κουφέτο της Crispo αποτελεί ένα απίθανο γευστικό ταξίδι. Στις μας επιλογές όμως για τις βαπτίσεις που καλοκαιριού περιλαμβάνονται οπωσδήποτε τα κουφέτα Ciocopassion Stracciatella με την κρεμώδη υφή και την ανεπανάληπτη διπλή σοκολάτα, τα φινετσάτα Ciocopassion φράουλα αλλά και τα Cioco Star σε ροζ ή γαλάζιο χρώμα που έχουν σχήμα αστεριού! 

Keep in mind: Τα κουφέτα Crispo είναι  gluten free, συνεπώς η απόλαυση είναι για όλους, χωρίς περιορισμούς! 

boom confetti crispo κουφέτα safe pack
Safe Pack Cioco Star Ροζ

 

How to: candy bar

• Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να κάνετε ένα mix διαφορετικών γεύσεων, έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία και να καλύψετε τις προτιμήσεις κάθε καλεσμένου. 

Εκτός από τις μπομπονιέρες που θα περιέχουν τα κουφέτα Crispo της αρεσκείας σας, μπορείτε στο τραπέζι της δεξίωσης να αφήσετε σε κάθε θέση μια ατομική safepack συσκευασία. Κανείς δεν είπε ποτέ "όχι" σε μια γλυκιά έκπληξη πριν το φαγητό! 

 Επίσης, κατά την είσοδο στον χώρο της δεξίωσης μπορείτε να προσφέρετε τα κουφέτα Crispo ως κέρασμα, ακόμα και να έχετε τοποθετήσει μερικά στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών. 

 

BOOM Giveaway: Μπείτε τώρα στον διαγωνισμό μας στο Instagram και κερδίστε 3 συσκευασίες SafePack με γεύσεις της επιλογής σας. Λάβετε μέρος εδώ.

Confetti Crispo by Relkon

Website: www.crispo.gr

Instagram: @confetticrispo_relkon

Facebook: Confetti Crispo by Relkon