5 δώρα για παιδιά που αξίζουν πολλά και δεν κοστίζουν τίποτα!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 24/12/2021 - 13:11

Μπορεί τα παιχνίδια να φέρνουν μεγάλη χαρά στα παιδιά και να είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους, αλλά δεν αρκούν... Τα Babylino Sensitive, με αφορμή την καμπάνια αισιοδοξίας «Happy Baby Christmas» έρχονται να μας θυμίσουν πως τα ουσιαστικά δώρα είναι αυτά που κρύβονται στις εμπειρίες και στο ΜΑΖΙ... Είναι τα δώρα που ενισχύουν το συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στους γονείς και το παιδί, που συνήθως δεν κοστίζουν τίποτα αλλά αξίζουν πολλά, και που θα τα ανακαλούν τα παιδιά στη μνήμη τους ξανά και ξανά. Γι' αυτό μαμά και μπαμπά, αν φέτος τα Χριστούγεννα θέλετε να προσφέρετε και δώρα όπως αυτά, να μερικές ιδέες...

#1. Το αγαπημένο σας βιβλίο ως παιδί: Θυμάστε ποιο ήταν το βιβλίο που θέλατε να σας διαβάζει συνέχεια η μητέρα σας πριν πάτε για ύπνο όταν ήσασταν παιδί; Αναζητήστε το στις κούτες με τις παιδικές σας αναμνήσεις και χαρίστε το στο δικό σας παιδί. Διαβάστε το μαζί και συζητήστε τα κρυμμένα νοήματά του. Και πού ξέρετε; Μπορεί να γίνει και το δικό του αγαπημένο!

#2. Γράμμα από τη μαμά και τον μπαμπά: Ένα γράμμα με όσα θέλετε να πείτε στο παιδί σας. Φράσεις, ευχές και συμβουλές σαν «φυλαχτό» που θα το συντροφεύουν για πάντα και που θα ανατρέχει σε αυτό κάθε φορά που νιώθει ότι δεν τα καταφέρνει. Σε αυτές τις γραμμές θα βρίσκει πάντα κουράγιο, δύναμη και ώθηση και να συνεχίσει. Υπάρχει καλύτερο δώρο από την ενθάρρυνση των γονέων;

Φωτογραφία από senivpetro (Freepik)

#3. Yes Day: Μία ημέρα που θα λέτε σε όλα «ναι». Δώστε για μία μόνο ημέρα το προνόμιο στα παιδιά σας να ζητήσουν ό,τι θέλουν (εκτός από πράγματα που αγοράζονται ή απαγορεύονται για άλλους λόγους!). Να κοιμηθούν πιο αργά από το συνηθισμένο, να φάνε μια λιχουδιά παραπάνω, και ό,τι άλλο «απαγορευμένο» τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, φέτος τα Χριστούγεννα επιτρέπεται!

#4. Memory book: Όλη η χρονιά σε ένα λεύκωμα που το παιδί σας θα μπορεί να ξεφυλλίσει όποτε το επιθυμεί και να ζει ξανά και ξανά τις πιο όμορφες στιγμές του έτους που πέρασε! Εκτυπώστε φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές, αστείες και ξέγνοιαστες στιγμές της οικογένειας και φτιάξτε ένα memory book που τα παιδιά σας θα έχουν πάντα μαζί τους.

Φωτογραφία από Christian Bowen (Unsplash)

#5. Ποιοτικός χρόνος: Ο χρόνος «τρέχει»... Και μπορεί να φεύγει δίχως να το καταλάβετε. Όμως, ο χρόνος που περνάτε με τα παιδιά σας, μένει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη τους - και τη δική σας! Γι' αυτό ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε φέτος τα Χριστούγεννα -και όλη τη χρονιά- να κάνετε στα μικρά σας είναι το δώρο του ποιοτικού χρόνου και οι εμπειρίες που θα δημιουργήσετε μαζί. Αυτό το δώρο αξίζει όλα τα χρήματα του κόσμου!

plus one: Ακόμα ένα δώρο που δεν κοστίζει τίποτα αλλά αξίζει πολλά, είναι και αυτό που μπορείτε να διεκδικήσετε τα φετινά Χριστούγεννα μέσω του super διαγωνισμού των Babylino Sensitive...!

Μεγάλος Διαγωνισμός BOOM x Babylino Sensitive: Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Happy Baby Christmas», τα Babylino Sensitive σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τις πάνες του μωρού σας για έναν χρόνο! Πώς; 

1. Follow @boommag.gr

2. Follow @babylino.greece

3. Comment «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σημαίνει…»

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ. Για να πάρετε μέρος, πατήστε ΕΔΩ