εκδόσεις Διόπτρα

Category: εκδόσεις Διόπτρα
εκδόσεις Διόπτρα
Αν προγραμματίζετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, τότε αξίζει να εντάξετε και αυτή την πρόταση στην ατζέντα της ημέρας!
εκδόσεις Διόπτρα
Το νέο παιδικό βιβλίο της δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο: Το «Να σε κάνω μια αγκαλιά;» (εκδ. Διόπτρα), σε εικονογράφηση της Φωτεινής Τίκκου, μιλάει για τη συναίνεση και τη σημασία των ορίων.
εκδόσεις Διόπτρα
Κάθε χρόνο στις 27 Ιανουαρίου, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, η διεθνής κοινότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
εκδόσεις Διόπτρα
Πώς μπορεί μια κουβέρτα, από ασπίδα, να μεταμορφωθεί σε κάπα για σούπερ ήρωα του διαστήματος; Η απάντηση, στο βιβλίο «Με μια κουβέρτα… στο διάστημα!» (εκδόσεις Διόπτρα), μια αλληγορική ιστορ
εκδόσεις Διόπτρα
...Και τι βιβλία! Με υπέροχη εικονογράφηση, τρομερούς ήρωες, συγκλονιστικές περιπέτειες, αστείες ιστορίες και πρωταγωνιστές που εμπνέουν! Βιβλία που κρύβουν στις σελίδες τους εκπλήξεις, μικρούς θησαυρούς, πολλές ερωτήσεις κι ακόμα περισσότερες απαντήσεις!
εκδόσεις Διόπτρα
Όλα τα παιδιά αγαπούν τα Χριστούγεννα. Και όλα λατρεύουν το μυστήριο.
εκδόσεις Διόπτρα
Μπορεί να μην υπάρχει manual για γονείς, υπάρχουν όμως βιβλία, όπως αυτά, που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν στην ανατροφή των παιδιών μας, στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους, να απολαύσουμε το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι της γονεϊκότητας και να μεγαλώσουμε ευτυχισ
Psychology
Μακάρι να μπορούσαμε να προστατεύσουμε τα μικρά μας από όλα τα δυσάρεστα του κόσμου. Τουλάχιστον όμως, στις πιο δύσκολες συζητήσεις μας, έχουμε τα βιβλία.