Μυρτώ Κάζη

Category: Μυρτώ Κάζη
Μυρτώ Κάζη
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Μυρτώ Κάζη
Από την ημέρα που έγινα μαμά, φίλες, γνωστές, μαμάδες φίλων των παιδιών μου και συγγενείς συχνά με «κατηγορούν» πως είμαι κάπως... υπερβολικά καλή/ανεκτική/χαλαρή με τα παιδιά μου.
Μυρτώ Κάζη
Βάζεις το κραγιόν σου, πίνεις την τελευταία γουλιά από το μάτσα τσάι σου, ισορροπείς πάνω στα καλοκαιρινά, ψηλοτάκουνα πέδιλά σου, κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, ισιώνεις λίγο το δεξί σου χρυσό σκουλαρίκι και τσεκάρεις το Apple watch.
Μυρτώ Κάζη
Ακούγεται τόσο απλό και σχεδόν αυτονόητο, μα με όσα συμβαίνουν, δυστυχώς αυτό φαντάζει ονειρικό, μακρινό και τελικά ίσως όχι και τόσο αυτονόητο.
Μυρτώ Κάζη
Μπαμπά του παιδιού μας, σε ευχαριστώ που μου θυμίζεις με τον τρόπο σου πως πριν γίνω μαμά ήμουν η σύντροφος την οποία ερωτεύτηκες. Σε ευχαριστώ που έχεις "απαιτήσεις" από εμένα και που μου υπενθυμίζεις γλυκά πως πρέπει να με προσέχω.
Μυρτώ Κάζη
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, αίρεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022" λέει η ανακοίνωση που μόλις ήρθε στο
Μυρτώ Κάζη
Όταν σε κοιτάζω να παίζεις στο χαλί του δωματίου σου χωρίς να ξέρεις ότι σε παρατηρώ, σκέφτομαι ένα μόνο πράγμα. Είμαι ευγνώμων.
Μυρτώ Κάζη
Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουν μαζί μας και τα παιδιά μας, μεγαλώνουν και οι γονείς μας. Και αυτή η συνειδητοποίηση είναι άλλοτε σκληρή και άλλοτε γλυκιά. Είναι όμως μια συνειδητοποίηση που έρχεται και όταν τη βιώσεις, αλλάζεις. Είναι φορές που κοιτάζω στον καθρέφτη και σαστίζω.