Μυρτώ Κάζη

Category: Μυρτώ Κάζη
Baby
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
Μυρτώ Κάζη
Είναι μια μοναδική στιγμή που κάθε μαμά πρωτακίου θα ζήσει! Και όταν έρθει αυτή η στιγμή ένας νέος κόσμος ξετυλίγεται μπροστά μας!
Μυρτώ Κάζη
Είμαι σε σοκ. Σήμερα ζύγισα την τσάντα του γιου μου και αναγκάστηκα να κάνω επιβεβαιωτικό ζύγισμα για να δω πως δεν με γελούν τα μάτια μου.
Μυρτώ Κάζη
Όταν σε κοιτάζω να παίζεις στο χαλί του δωματίου σου χωρίς να ξέρεις ότι σε παρατηρώ, σκέφτομαι ένα μόνο πράγμα. Είμαι ευγνώμων.
Μυρτώ Κάζη
Η ιδέα ήταν του Οδυσσέα και δεν θέλω καθόλου να πάρω τα εύσημα, γιατί από τη στιγμή που το ανέβασα στο Instagram όλες οι μαμάδες μου γράφατε «τι ωραία ιδέα». Ο γιος μου λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, και ενώ είχε ξαπλώσει για να κοιμηθεί, μου είπε:
Μυρτώ Κάζη
Είναι δύσκολο, είναι δυσάρεστο, είναι αγχωτικό και κάποιες φορές είναι και επικίνδυνο. Το ξέρουμε. Το έχουμε ζήσει όλοι οι γονείς που έχουμε δύο (ή περισσότερα) παιδιά και σας καταλαβαίνουμε.
Travel
Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το Παρίσι και το τι μπορείτε να κάνετε αν το επισκεφθείτε με τα παιδιά σας θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι. Σε ένα ταξίδι, όσες μέρες κι αν είναι, ποτέ κανείς δεν πρόλαβε να τα κάνει και να τα δει όλα.