Μυρτώ Κάζη

Category: Μυρτώ Κάζη
Baby
Πάντα είχα αυτή την απορία ή καλύτερα το παράπονο... Γιατί τα άλλα παιδάκια δεν ακούγονται;
ζήλια αδέρφια
Είναι δύσκολο, είναι δυσάρεστο, είναι αγχωτικό και κάποιες φορές είναι και επικίνδυνο. Το ξέρουμε. Το έχουμε ζήσει όλοι οι γονείς που έχουμε δύο (ή περισσότερα) παιδιά και σας καταλαβαίνουμε.
Play & Learn
Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το Παρίσι και το τι μπορείτε να κάνετε αν το επισκεφθείτε με τα παιδιά σας θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι. Σε ένα ταξίδι, όσες μέρες κι αν είναι, ποτέ κανείς δεν πρόλαβε να τα κάνει και να τα δει όλα.
Baby
Αν έχεις γεννήσει πρόωρο μωρό όπως και εγώ, τότε είναι πολύ πιθανό να μην έχεις πολλές αναμνήσεις από την ημέρα της γέννας...
Family
Σε συνέχεια του πρώτου άρθρου για τα είδη των μαμάδων στα μαμαδογκρούπ, μου στείλατε πολλές ακόμα κατηγορίες που μου είχαν διαφύγει. Και είχατε σε όλες δίκιο. Ορίστε λοιπόν, «Μαμάδες στα μαμαδογκρούπ μέρος 2ο» με τα είδη των μαμάδων που εσείς προτείνατε!  
Family
Είναι η ένοχη απόλαυση όλων μας να μπαίνουμε στα μαμαδογκρούπ στα οποία «ανήκουμε» και να διαβάζουμε τους ατέλειωτους διαλόγους που χάνονται στον χωροχρόνο. Όμως συχνά, κάτω από την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας, τα μαμαδογκρούπ εξελίσσονται σε βραχνά και καταλήγουν στο mute. 
Family
«Δεν θέλω να νιώθει ντροπή, θέλω να μου μιλάει για όλα» εξομολογείται η Kristin Davis, ή αλλιώς η τηλεοπτική Charlotte York, πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», στην τηλεοπτική εκπομπή «The Kelly Clarkson Show» μιλώντας για την κόρη της και την αγωνία -κάθε μητέρας- να αισθάνεται το παιδί της
μαμά και παιδί
Είναι αμέτρητες οι φορές που προβληματίζομαι, σκέφτομαι, αναρωτιέμαι. Ποια απάντηση πρέπει να δώσω σε έκτακτες καταστάσεις, σε τρομακτικές στιγμές, σε αγχωτικές συνθήκες. Αλλά και σε στιγμές ευτυχίας, χαράς.